Фуршети: правила організації

0
48

Меню фуршетного столу

Фуршетне меню відрізняється легкістю. Різні міні-страви (канапе, нарізки, бутерброди) подаються порційно, щоб без праці взяти їх рукою чи виделкою. Найбільш популярними можна назвати закуски на шпажках (канапе) — неймовірно красиве і смачне фуршетное блюдо. Вони представлені різним набором продуктів: морепродукти, м’ясо і овочі, які іноді обсмажуються в клярі. Можуть мати різну форму.

Якщо в меню присутні салати, то краще подавати їх в тарталетках, профітролі, еклери або на салатних листках. До слова сказати, для профитролей можна вибрати будь-яку начинку, наприклад, смажене м’ясо з грибами в сметанному соусі.Якщо ви шукаєте где заказать еду в офис заходьте до нас на сайт канапешкин.рф.
Відмінно підійде для фуршету японська кухня. Всілякі роли і суші користуються великою популярністю, вони легкі і смачні.

Як гарячих страв стало популярним подача маленьких шашличків з м’яса, риби і овочів.

Досить поширені снеки — закусочні кульки з начинкою. Деякі ресторани пропонують в якості фуршетной закуски піцу, фокаччо, солодку випічку. Досить оригінально виглядають на столі Валовани — пиріжки з листкового тіста з начинкою.

Як напоїв подаються алкогольні (вино, горілка, коньяк) і безалкогольні (соки, води), які обов’язково поєднуються з пропонованими стравами.

Для організації фуршетів і виїзних заходів закладу громадського харчування доцільно купити візок сервірувальний для подачі страв і посуду. Це значно полегшить роботу персоналу на обслуговуванні заходи.

красиві факти

Крім традиційних закусок великою популярністю на фуршетах стали користуватися шоколадні фонтани, які не тільки представляють неймовірно смачний десерт, але і істотно змінюють оформлення всього заходу. Будь запрошений на фуршет гість може насолодитися фруктами і морозивом в шоколаді, зануривши шматочок у фонтан. Причому на 40-50 чоловік досить 3 кілограми шоколаду. Якщо висота фонтану перевищує 1 метр (10 кілограм шоколаду), то з його допомогою можна пригостити більше 200 гостей.

Солодощі давно стали невід’ємною частиною фуршетного меню. Для їх приготування використовують спеціальне обладнання для виробництва кондитерських виробів.

Також, все більшої популярності набувають алкогольні фонтани. Їх встановлюють в залі і наповнюють різними напоями. Таким чином процес пиття перетворюється в деяку гру, що дозволяє розрядити обстановку серед гостей.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here